Stucwerk

Wilt u uw wanden of plafonds laten stucen of wilt u spachtelputs op de wanden, dan bent u bij Bouwbedrijf vd Brink te Ede aan het juiste adres. Glad pleisterwerk vormt de basis voor uw wanden en plafonds. U kunt kiezen uit twee kwaliteiten: behangklaar of saus-klaar.

Indien gewenst geven wij het pleisterwerk een eindafwerking met bijvoorbeeld een sierpleister of spackspuiten. Het voordeel van spackspuiten is de gunstige prijs. Het vormt een goed betaalbare afwerking voor uw wanden en plafonds. De normale kwaliteit is alleen aan te brengen in de kleur wit. Uiteraard kan het spack daarna in een andere kleur gesausd. Nadelen van de normale kwaliteit zijn: het niet kunnen afnemen en de gevoeligheid voor beschadiging. De luxere kwaliteit spack is op kleur te mengen in alle lichten tinten. Bovendien is deze kwaliteit beter afneembaar en minder gevoelig voor beschadiging.

De sierpleister heeft u keuze uit diverse uitvoeringen: De meest toegepaste techniek is spachtelputz, op basis van kunst harsdispersie. Spachtelputz kunnen wij aanbrengen in diversen groftes, van extra fijne korrel tot grove korrel. Deze kunsthars-gebonden kwaliteit is enigszins elastisch, goed afneembaar en stootvast. Standaard wordt sierpleister in de kleur wit aangebracht, maar tegen een meerprijs is het in elke door u opgeven kleur (van een bekende verffabrikant) te leveren. Zelfs de metallic kleuren zijn mogelijk.

Bij Bouwbedrijf vd Brink bent u bij het juiste adres voor al uw stucadoors werk.